Kvantemedisin: EDUCTOR

 

EDUCTOR er en avansert kvantemedisinsk, datastyrt system for terapeuter. Den har Biofeedback Teknologi, med stor kapasitet og balanseringsmuligheter, basert på Bioenergetisk informasjon.

Elekto-stimuleings egenskapene til Eductor er blitt kraftig forbedret gjennom den nye innebyggede Signal Generatoren som gir behandleren et 3-Dimensjonalt bilde. Som et resultat av dette, vil Scalar Felt (Scalar Field) gi mulighet for forbedret Chakra, forbedret smerte håndtering, forbedret elektro trauma healing og kranie elektrostimulering.
Disse forbedrede elektro-stimulering egenskapene fører også til at Scalarbølge egenskapene blir mye mer presise og effektive.

Hoved endringene i Eductor er hovedsakelig ECG, EEG, GSR og EMG med forbedret støy filtrering. 

ECG –Electrocardiogram måler elektrisk aktivitet av hjertet.

EEG – Electroencephalogram måler den elektriske aktiviteten i hjernen

GSR – Galvanic skin Response

EMG –Electromyogram måler den elektriske aktiviteten i musklene.

For hver elektrodeledning har man aktiv uavhengig skjerming og ny spenningsreferanse.

En stor forbedring av målefunksjonen til EDUCTOR, er oversettelsen av kroppens signaler til høyoppløselige digitale signaler som kan behandles av EDUCTORS programvare.

EDUCTOR er en data styrt maskin som kombinerer alle kjente Biofeedback applikasjoner inn i en unik maskin for analysering og energi balansering av kroppen gjennom eksterne elektroder. 

Det er en maskin som måler og behandler stress gjennom underbevisstheten, og måler også elektro-fysiologiske reaksjoner og mønstre gjennom elektromagnetiske elektroder som er festet rundt hodet, anklene og håndleddene. Målingene blir sortert/katalogisert og systematisert i tabeller og sendt tilbake til klienten "uten at klienten kan føle noe til behandlingen".

Stress er kjent for å ha mange negative effekter på mange sider av et individs liv. Stress kan påvirke  individets fysiske, kognitive, følelsesmessige og sosiale velvære.

EDUCTOR er designet for å reversere stress før det manifesterer seg på et primært fysiologisk nivå. Apparatet opererer ut fra teorien om at stress kan avbryte kroppens celler og organers innebyggede elektromagnetiske frekvenser. Ved å gjenopprette disse frekvensene til sitt naturlige nivå, kan stress og påfølgende potensielle plager, som har oppstått på grunn av denne forstyrrelsen, bli reversert.

Studier har vist at mennesker som er overstresset produserer andre typer frekvensmønstre av hjernebølger enn mennesker som ikke er overstresset. Stress kan reverseres spesielt gjennom teknologi som for eksempel Biofeedback balansering, som lærer mennesket å komme tilbake til et stressfritt liv. Dette kan resultere i at unormale mønstre igjen blir normale.

EDUCTOR stiller seg inn på kroppens individuelle stress nivå på en slik måte at informasjon kan bli benyttet til å kontrollere/styre fysiologien og på den måten påvirke en reduksjon i disse stressnivåene som i sin tur kan forbedre fysisk og følelsesmessig helse.

Programvaren i EDUCTOR

I tillegg til de programmer som finnes i SCIO systemet, har EDUCTOR følgende spesial programmer:

  • Sanntids målinger og tolkninger av EEG, ECG og EMG med muligheter for å lage pre- og post-rapporter for en forbedret monitorering av klientens fremgang.
  • Doblet effekt av Biofeedback behandlingen ved aktivering av andre bølgeform (second wave) generatoren i EDUCTOR.
  • Andre bølgeform (second wave) generatoren gir en mulighet for personifisert/individuell opptrening av hver klient med forskjellig resonansnivåer, elektrodepunkter, chakra og hjernebølge programmer.
  • EDUCTOR har raskere prosessering og derfor muliggjør den redusert behandlingstid og optimalt utbytte for klienten.

 

Ekstra software programmer til EDUCTOR

The Quantum Prayer Wheel

Dette programmet forbedrer personens helse  og velvære.  Dette  gir bedre livstil og reduserer stress i livet. Programmet kan «kjøre» 24 timer 7 dager i uken… hvis man skulle ønske og har mulighet for det.

BIG- Biofeedback Interfaced Graphics.

Dette programmet i 3D format, og illustrerer EDUCTOR Biofeedbacs funktioner og kapasitet.

Via en monitor, får man mulighet til å se stressreaksjonen i kroppen via grafer og søyler. Man kan også se variasjoner og forandringer av de psykologiske parametere. ECG (bilde)

Energi-kartet kan lese kroppselektrisiteten.

Man kan også sjekke og balansere de ulike hardness - (elektrodene),som er festet på kroppen. man ser om de har nok, og riktig kontakt.

Input – output

Høyre – Venstre, Oppe – Nede, og Hodet.   ECG……

 

 

biofeedback-interfaced-graphics-2

the-anti-smoking-program

Anti smoking

Dette programmet løser opp stress og minsker røyksuget for de som ønsker å slutte å røyke. Det brukes spesifikke frekvenser via elektroder som sendes via hodet, håndledd og ankler.

Før en behandling må ikke klienten røyke på minst 2 timer, for at systemet må måle frekvensene på en røykfri organisme. Personen må ta med en pakke med røyk, av det merket personen bruker. De må opplyse hvor mange røyk pr dag de røyker, og som legges inn som info i systemet, slik at calibreringen blir så nøyaktig som mulig.

Under terapien, må personen røyke en sigarett, slik at systemet kan sende ut frekvenser til personen som har bestemt seg for å slutte å røyke. Kroppen blir da full med røyk.Scio sender frekvenser til kroppen slik at man mister lysten på røyk.

Antismoking frekvenser:

  • Trivector pattern of smoke-free body
  • Trivector pattern of smoke-full body
  • Trivector of sample cigarette.

Dette programmet hjelper klienten etterhvert til å få en bedre livstil, og redusere stress i deres liv ved å slutte å røyke.
Behandlingen tar ca ½ time.

EDUCTOR Device Specifications

CHARACTERISTIC EDUCTOR DEVICE SPECIFICATIONS
30 3D
Waveforms Available Square, Spike, Sine (dual Channel), Saw. Wave pulse 0 to 100% duty cycles
Waveform Generators 3 (3D)
FDA Registered Biofeedback, EPR, VARHOP, EEG
Channels 1 to 16 (4 EEG)
Sensitivity 1µV (EEG Channels)

100µV-4V (0,000000053 mV)

Regulated Output Current 0 to 6 mA (at Channels)
Frequency Range Normal Setting 0.1Hz to 1.5 MHz
Maximum Output Voltage 4 voltd DC
Wave Polarity Alternating or pulsed DC programmable
Modulation Rise-Time Variant - auto-focused programmable
Wave Slope Variant auto-focused
Timer 0 to 45 min
Output Indicators TFT Display
Power Source Computer USB
High Cut Selectable at 100,200,500 Hz; 1,2,3,5,10 KHz - software
Low Cut 300 Hz to 0 Hz – 8 poles Chebisev (HV. Digital)

Selectable at 2,20,30,100,200,500 Hz, 1KHz

Input Impedance >100 M ohm
Noise Less than 5µV peak to peak (10 Hz to 10 KHz), EEG Channels; less than 0,1µV peak to peak
Design 200 x 150 x 60 (H) mm