Kvantemedisin: SCIO

 SCIO Universal Electrophysiological Biofeedback System. SCIO ble oppfunnet av Prof.Nelson I 1980 som et resultat av 20 års studier med «The field of energetic medicine and bioresonanse». SCIO har et computer-styrt oprativ system.

Den har EU godkjenning, og er ISO sertifisert.

Kontraindikasjoner: Pacemacer, Epelepsi og Graviditet

Teknologien kan lese av kommunikasjonen mellom cellene, og hva som foregår i kroppen, både fysisk og mentalt. Man tar en test, og får opp en liste med belastende områder og ubalanser.

Hver celle har en elektromagnetisk frekvens. Alt i oss og rundt oss har en spesifikk frekvens. Når man behandler, sendes det elektromagnetiske frekvenser i samme frekvensspekter som det hjernen burde ha sendt, slik at riktige signaler mottas av de cellene som er i ubalanse. 

Kroppen har et selvregulerende system som SCIO apparatet kan registrere og balansere. 

Apparatet har 280 programmer basert på, en kombinasjon mellom Østlig – og Vestlig behandlingsmetodikk og filosofi. Ofte er det slik at Østlig medisin behandler årsak, mens Vestlig medisin rettes mot symtom behandling. Kvantemedisinsk teknologi har begge fokusene integrert, de er representert i de ulike programmene, som finner ubalanser på fysiske og psykiske belastninger i kroppen. Det er 11000 elementer som blir testet.

Stress er årsaken til mange begynnende sykdommer. Stress skaper ubalanser og påvirker «kjemifabrikken» vår, og kan lage/utvikle sykdommer og plager. SCIO er et kvantemedisinsk behandlingsapparat som gir svært god effekt når man behandler de faktorene som er nødvendig for å løse hver enkelt klient sine helseproblemer. SCIO kan teste den underbevisste responsen på den stimuli som man har, med apparatet… Denne formen for testing er svært nyttig for å få respons om hvor mye man skal stimulere med hver enkelt behandling man gjør. 

I tillegg kan det gi nyttig informasjon om uløste mentale faktorer, traumer, følelser og psykosomatiske koblinger. Ettersom de fleste helseproblemer har emosjoelle koblinger på en eller annen måte, er dette også verdifullt å teste.

 Ubalansene kan også skyldes underskudd på mineraler, vitaminer, hormoner og enzymer osv. Hjelper man til med dette, setter kroppen i gang, og gjør det kroppen er satt til å gjøre.

SCIO stimulerer kroppens egne selvregulerende systemer... Ofte trenger kroppen bare hjelp for å kunne komme i gang med litt tilskudd, rensing og stimulering slik at den fungerer slik den skal igjen. 

 

 

img_3451_209px

img_3429_lajlabehandler

scio2

scio1

Ekstra software programmer til SCIO

The Quantum Prayer Wheel

Dette programmet forbedrer personens helse  og velvære.  Dette  gir bedre livstil og reduserer stress i livet. Programmet kan «kjøre» 24 timer 7 dager i uken… hvis man skulle ønske og har mulighet for det.

BIG- Biofeedback Interfaced Graphics.

Dette programmet i 3D format, og illustrerer SCIO`s Biofeedbacs funktioner og kapasitet.

Via en monitor, får man mulighet til å se stressreaksjonen i kroppen via grafer og søyler. Man kan også se variasjoner og forandringer av de psykologiske parametere. ECG (bilde)

Energi-kartet kan lese kroppselektrisiteten.

Man kan også sjekke og balansere de ulike hardness - (elektrodene),som er festet på kroppen. man ser om de har nok, og riktig kontakt.

Input – output

Høyre – Venstre, Oppe – Nede, og Hodet.   ECG……

 

 

biofeedback-interfaced-graphics-2

the-anti-smoking-program

Anti smoking

Dette programmet løser opp stress og minsker røyksuget for de som ønsker å slutte å røyke. Det brukes spesifikke frekvenser via elektroder som sendes via hodet, håndledd og ankler.

Før en behandling må ikke klienten røyke på minst 2 timer, for at systemet må måle frekvensene på en røykfri organisme. Personen må ta med en pakke med røyk, av det merket personen bruker. De må opplyse hvor mange røyk pr dag de røyker, og som legges inn som info i systemet, slik at calibreringen blir så nøyaktig som mulig.

Under terapien, må personen røyke en sigarett, slik at systemet kan sende ut frekvenser til personen som har bestemt seg for å slutte å røyke. Kroppen blir da full med røyk.Scio sender frekvenser til kroppen slik at man mister lysten på røyk.

Antismoking frekvenser:

  • Trivector pattern of smoke-free body
  • Trivector pattern of smoke-full body
  • Trivector of sample cigarette.

Dette programmet hjelper klienten etterhvert til å få en bedre livstil, og redusere stress i deres liv ved å slutte å røyke.
Behandlingen tar ca ½ time.

Definisjon av Kvantemedisin:

Kvantemedisin er en betegnelse for undersøkelse og behandling med datastyrte teknologier.

Via kroppens informasjonssystemer leses av og /eller korrigeres ubalanser ved hjelp av frekvenser og energetisk informasjon. Dette er en ikke-invasiv behandling som stimulerer kroppens selvregulerende mekanismer.

Definisjon av begrepene:

Med «kroppens informasjonssystem» menes bl.a. kroppens cellekommunikasjon og de elektromagnetiske felter. - (The Living matrix)

Med «korrigere ubalanser» menes å hente informasjon om, og balansere kroppens energisystemer uten perforering av kroppens overflater eller tilføringer peroralt.

Begrepet kvantemedisin brukes om teknologi som fokuserer på aspekter definert innen kvantefysikk.

  1. Hensikten med kvantemedisin, er å gjenopprette det korrekte frekvensspektret og det bioenergetiske feltet.
  2. Det energetiske aspektet av de molekylære svingningene defineres på størrelsen på orbitalen. Dvs.hvor stor bane elektronene beveger seg i, og dermed også hvor raskt elektronet beveger seg. Frekvensen endres nødvendigvis ikke, selv om orbitalen endrer seg.
  3. Det tredje aspektet er at kvantemedisin kombinerer informasjonsmedisin med frekvensmedisin slik at påvirkningen blir så optimal som mulig.

Alle kroppens celler består av molekyler, og cellenes bioenergetiske felt kan svekkes ved negative livsstilpåvirkninger og helseproblemer.

Kvantemedisinske prinsipper er:

- Hver klient må behandles individuelt.

- Ting blir aldri repetert

- Man må ta hensyn til hele individet. Fysisk, psykisk, følelsemessig, spirituellt, sosialt ,mentalt

- Kroppen er intelligent, og kan heale seg selv.

- Det er IKKE terapeauten eller legen som healer, Klienten healer seg selv. Terapeuten assisterer kun healing prossessen

- Den energetiske kroppen og kroppsmassen er kroppens kjemifabrikk som gjør forandringene.

 

SCIO Device Specifications

CHARACTERISTIC

SCIO DEVICE SPECIFICATIONS

Waveforms available

Square, Spike, Sine, Saw. Wave pulse 0 to 100% duty cycle

Waveform Generators

1

FDA Registered

Biofeedback, EPR, VARHOP

Channels

12 channels bidirectional programmable

Sensitivity

3mV-4V (0,00000083 mV)

Regulated Output Current

0 to 850 (μA)

Frequency range normal setting

0.1Hz to 25 KHz multiplier

Maximum Output Voltage

4 volts DC

Wave Polarity

Alternating or pulsed DC programmable

Modulation Rise-time

Variant - auto-focused programmable

Wave-Slope

Variant auto-focused

Timer

0 to 40 min

Output Indicators

LED

Power Source

Computer USB

High Cut

Selectable- software

Low Cut

Selectable-software

Input Impedance

> 1 M ohm

Noise

less than 5μV peak to peak (10 Hz to 10 KHz)

Design

200 x 175 x 75 (H) mm