Theragem Professional T1002 og Clinique T1005

Bølge-Lys-Krystall-Farge og Mineralterapi.  

EU Medisinsk Klassifisert 2A - CE Certified Wellnes Device.

Theragem utnytter kraften med kombinasjonsteknologi med en blanding av Bølge, Frekvens, Farge, Lys og Krystallinsk energi, og gjør at ubalanser faller på plass, og det skjer en regenerering av cellene.

  • Menneske kroppen responderer på lys.
  • Fargene relateres til enkelte psykiske kroppsfunksjoner, og gjenskaper den.
  • Krystaller /stener har ulik energi og effekt.

Man velger krystaller i forhold til hva i kroppen trenger av energi. Lys sendes gjennom krystallene som har ulike farger og energier. Alle krystaller har ulike egenskaper som påvirker de ulike organer i kroppen. Det skjer en biokjemisk respons for healing.

Milten er ansvarlig for flyten av energien.   Leveren kontrolleres fra den venstre hjerne halvdel . Derfor er det viktig å alltid starte med behandling av hodet, så behandle milten før fokusområdet. Hvert område som behandles, tar 20 minutter. Man behandler som regel 3-4 områder hver gang.

Lyset går 23 cm dypt inn i kroppen. Teknikken er sikker, god og godkjent. Denne terapien er en fantastisk og effektiv behandlingsform for ulike plager.

Krystaller har blitt brukt i tusenvis av år av helsearbeidere og healere, fra de gamle Vediske, Maya og Hebraiske kulturer.

Det er 3 nivåer på styrken man sender inn i kroppen, avhengig av hvilket behov klienten har.

  • Calming har 1.5 Hz, og er på Delta nivå
  • Balansering har 3.3Hz, og er på Theta nivå ,
  • Energizing har 8,3 Hz ,og er på Alfanivå
  • Det er viktig å drikke vann før behandlingen.

theragem

thergem2

theragem3

Gems cup - mineralterapi

Inni gems cupsene ligger det ulike krystaller, smykke stener, perler og stener som har hver sin energi. De har forskjellig navn, oppbygging og egenskap. De har medisinske egenskaper.                          

Det finnes stort utvalg av Gemcups, her er noen eksempler.

Ametyst Gem kan hjelpe for hodepine, innsovning, mm, Citrin Gem kan hjelpe for å balansere immunsystemet, samt for år stimulerer fordøyelsessystemet mm. Rosenkvarts Gem hjelper for hjerte, lunger og sirkulasjon mm. Månestein Gem hjelper for kramper, smerter, hormoner og lymfer mm.

Det er ulike innstillinger/vinklinger, avhengig av hva som skal behandles. gems cupene rettes mot det aktuelle området på kroppen som skal behandles.

Lys er en forutsetting for livet på jorden.

Hvitt lys består av elektromagnetisk stråling med forskjellige bølgelengder. Lyset har spektralfargene,  som kan sees gjennom et prisme av glass eller metall. Samme fenomen observeres i en regnbue, hvor regndråpene, som små prismer, bryter strålene fra solen.

gem-cups

Fargelysterapi

Bare 15% av lystrålene øyet fanger opp, blir brukt til å se. Den overveiende delen av lysstrålene, styrer den biologiske prosessen i hjernen. Både hormonproduktionen og stoffskiftet er direkte koblet til nærvær av lys. Hver av lysstrålenes farger, har spesielle virkninger på forskjellige organer og kroppsdeler.

Ved målrettet innsats av lysstråler med forskjellige bølgelengder, blir disse egenskapene brukt i den moderne energetiske medisinen med suksess. Moderne elektroniske lyskilder muligjør terapimetoder, som er en fin regenereringsmetode.

Røde fargetoner trenger dypt inn i kroppsvevet. generellt virker de stimulerende på stoffskifte-prosesser og helbredelses prosesser. Rød er aktiv

Orange fargetoner gir kreativitet og virker antidepressivende.

Gule fargetoner stimulerer fornyelse av celler. særdeles ved skader eller oprasjoner på huden. Gult gir optimisme.

Grønne fargetoner balanserer og beroliger på alle hyperaktive stoffskifte prosesser. Spesiellt i forhold til strålings relaterte hudskader. Grønn gir harmoni og indre ro.

Grønn-Blå fargetoner er sterkt balanserende og har dempernde virkning på betennelser.

Blå-Fiolette fargetoner virker stimulerende på stoffskiftet, samtidig som den virker antibakteriellt og betennelsehemmende. Lilla gir mental kraft. 

 

Chakraene er de 7 energisenterene.

I følge gammel Hinduisk filosofi er Chakraene konsentrerte energisentere i kroppen. De kan være åpne og aktive, og de kan være lukkede og passive. De ligger langs ryggraden, og de er forbundet til nervesystemet og kroppens kjerteler.

Hvert chakra har hver sin viberasjon. Når energien flyter fritt gjennom alle 7 chakraene, føler vi oss energiske, kreative og fredfulle. Når et chakra er blokkert, føler vi oss slitne, trette, tappede og engstelige. Hvert chakra påvirker ulike deler av kroppen.

 
Bøker: Den store Chakraboka. ISBN 978-82-998187-0-4, Chakraene ISBN 82-7413-586-5

www.theragem.com  (Accessories, product, Gem cups) www.medicalhealth.org